Dirigente

Zangeres Anne Maaike Klooster is geboren in Groningen, waar ze na haar middelbare schooltijd besluit om het creatieve pad te volgen. Ze begint op de School voor de Kunsten, waar ze met haar eigen voorstelling ‘Vierkante Rondjes’ als jongste studente afstudeert. Als klap op de vuurpijl schrijft Regisseur Ko van den Bosch een lovende recensie over deze afstudeervoorstelling op de website van het NNT.

Na dit actrice-avontuur stroomt ze door naar ‘Autonome Beeldende Kunst’ aan kunstacademie Minerva, waar ze zich grotendeels op ‘performance kunst’ richt. Alsof dat nog niet genoeg is, merkt ze dat ze ook een grote passie voor zingen heeft. In deze periode rolt ze langzaam in de Groninger muziekscene met eigen bands ‘The Boosters’ en ‘Phoenatix’. Hiermee treedt ze op in de finale van de ‘Pop Talent Award’ en staat ze later in Hamburg voor maar liefst 60.000 mensen te zingen.

Hoewel haar interesses en talenten breed liggen, besluit ze om zich verder te focussen op haar zangcarrière. Daarom begint ze aan het Artez conservatorium in Zwolle, met als hoofdvak: ‘Zang, Jazz en Pop’.

Sinds deze tijd heeft ze meerdere grote optredens gegeven, waaronder een solo-optreden in een show van Karin Bloemen. Naast het geven van optredens is ze zangdocente bij muziekschool Let It Rock, zingt ze in haar eigen band AMK en is ze de oprichtster en dirigente van Koor Geen Gehoor. Met dit laats genoemde maakt ze het zingen toegankelijk voor iedereen.

Anne Maaike is een vrolijke noot en met haar spontaniteit weet ze van iedere repetitie weer een feestje te maken!

Kosten

​Koor Geen Gehoor Groningen rekent €22,50 per maand en is maandelijks opzegbaar.

Proefrepetitie

Eerst een gratis proefrepetitie volgen? Geen probleem!  Klik hier om je aan te melden voor een gratis proefrepetitie

Lid worden

Kom jij ons koor elke week versterken? Wat leuk! klik hier om lid te worden.

Interview DVHN

Hou jij van zingen maar kan je het voor geen meter? Dan is Koor Geen Gehoor wat voor jou In een koor zingen is niet langer alleen voor getalenteerde zangers weggelegd. Bij Koor Geen Gehoor mag iedereen zich aansluiten, zelfs als je heel vals zingt. ,,Maak maar een centenbakkie.’’ Zangdocent Anne Maaike Klooster (26) doet ... Meer lezenInterview DVHN

Lees artikel

Interview Gezinsbode

Zangdocent Anne Maaike Klooster wil zingen in een koor laagdrempelig maken: ,,We zingen gewoon lekker met elkaar.” Hou jij van zingen maar kan je het voor geen meter? Dan is Koor Geen Gehoor wat voor jou In een koor zingen is niet langer alleen voor getalenteerde zangers weggelegd. Bij Koor Geen Gehoor mag iedereen zich ... Meer lezenInterview Gezinsbode

Lees artikel