Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Koor Geen Gehoor Groningen met zorg samengesteld, echter voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie op deze internetsite kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Koor Geen Gehoor Groningen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Aan de met behulp van door de gebruiker verstrekte gegevens tot stand gekomen berekeningen, kunnen geen rechten worden ontleend.

Hoewel Koor Geen Gehoor Groningen alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Koor Geen Gehoor Groningen niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Koor Geen Gehoor Groningen worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Koor Geen Gehoor Groningen uiterst zorgvuldig is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud, actualiteit, volledigheid, kwaliteit en het functioneren daarvan. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Koor Geen Gehoor Groningen worden onderhouden wordt afgewezen.

Wij, respectievelijk de rechthebbende, behouden alle rechten met betrekking tot de op deze site gepresenteerde informatie, daaronder begrepen, maar niet beperkt tot teksten, logo’s, handelsmerken, grafisch materiaal.

Het is de gebruiker van deze site niet toegestaan informatie door te geven, te vermenigvuldigen of te verspreiden zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van ons.

Door deze site te bekijken en de daarop geboden informatie te gebruiken stemt u in met de hierboven beschreven voorwaarden en beperkingen.

Kosten

​Koor Geen Gehoor Groningen rekent €22,50 per maand en is maandelijks opzegbaar.

Proefrepetitie

Eerst een gratis proefrepetitie volgen? Geen probleem!  Klik hier om je aan te melden voor een gratis proefrepetitie

Lid worden

Kom jij ons koor elke week versterken? Wat leuk! klik hier om lid te worden.

Interview DVHN

Hou jij van zingen maar kan je het voor geen meter? Dan is Koor Geen Gehoor wat voor jou In een koor zingen is niet langer alleen voor getalenteerde zangers weggelegd. Bij Koor Geen Gehoor mag iedereen zich aansluiten, zelfs als je heel vals zingt. ,,Maak maar een centenbakkie.’’ Zangdocent Anne Maaike Klooster (26) doet ... Meer lezenInterview DVHN

Lees artikel

Interview Gezinsbode

Zangdocent Anne Maaike Klooster wil zingen in een koor laagdrempelig maken: ,,We zingen gewoon lekker met elkaar.” Hou jij van zingen maar kan je het voor geen meter? Dan is Koor Geen Gehoor wat voor jou In een koor zingen is niet langer alleen voor getalenteerde zangers weggelegd. Bij Koor Geen Gehoor mag iedereen zich ... Meer lezenInterview Gezinsbode

Lees artikel